Sorteer op
 • Relaxound - Zwitscherbox Eiken-wit
  Relaxound - Zwitscherbox Eiken-wit

  Relaxound - Zwitscherbox Eiken-witDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!

  Het…

  € 59,00
 • Relaxound - Zwitscherbox Esdoorn-wit
  Relaxound - Zwitscherbox Esdoorn-wit

  Relaxound - Zwitscherbox Esdoorn-witDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!Het…

  € 59,00
 • Relaxound - Zwitscherbox Dennen-wit
  Relaxound - Zwitscherbox Dennen-wit

  Relaxound - Zwitscherbox Dennen-witDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!Het…

  € 59,00
 • Relaxound - Zwitscherbox Essen-wit
  Relaxound - Zwitscherbox Essen-wit

  Relaxound - Zwitscherbox Essen-witDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!Het…

  € 59,00
 • Relaxound - Zwitscherbox walnoot-zwart
  Relaxound - Zwitscherbox walnoot-zwart

  Relaxound - Zwitscherbox Walnoot-zwartDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!

  Het…

  € 59,00
 • Relaxound - Zwitscherbox Sunbeam
  Relaxound - Zwitscherbox Sunbeam

  Relaxound - Zwitscherbox SunbeamDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!Het…

  € 49,00
 • Relaxound - Zwitscherbox Groen-wit
  Relaxound - Zwitscherbox Groen-wit

  Relaxound - Zwitscherbox Groen-witDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!Het…

  € 49,00
 • Relaxound - Zwitscherbox Classic wit
  Relaxound - Zwitscherbox Classic wit

  Relaxound - Zwitscherbox Classic witDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!

  Het…

  € 49,00
 • Relaxound - Zwitscherbox Classic zwart
  Relaxound - Zwitscherbox Classic zwart

  Relaxound - Zwitscherbox Classic witDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!

  Het…

  € 49,00
 • Relaxound - Zwitscherbox Classic zwart-wit
  Relaxound - Zwitscherbox Classic zwart-wit

  Ralexound - Zwitscherbox Classic zwart-witDe Zwitscherbox is ontworpen om te ontspannen en een gevoel van rust te geven aan ons hectische leven. Zwitscher is Duits voor getjilp, en dat is precies wat dit slimme kastje doet!

  Het…

  € 49,00

RELAXOUND - ZWITSCHERBOX

De Zwitscherbox van Relaxound brengt de natuur in huis. De box in de vorm van een vogelhuisje laat door middel van een bewegingsmelder 2 minuten het vrolijke getjilp van vogels horen. De natuurlijke geluiden van de Zwitscherbox creëren een rustgevende en ontspannend geluid voor thuis of op kantoor. 

Waar plaats je dit huisje met vogelgeluiden?

De Zwitscherbox is er in diverse uitvoeringen. Zo is er altijd een die past bij je interieur, of dat nu in de badkamer is, de hal, het toilet of gewoon in de huiskamer.
Door de platte onderkant en een geïntegreerd ophanghaakje aan de achterzijde kan je de Zwitscherbox overal gemakkelijk neerzetten of ophangen.

Volume regelen

Met een volumeregelaar kun je zelf bepalen met welk volume de vogels fluiten. Er is ook een optie om het geluid helemaal uit te schakelen.

 

© 2009 - 2024 www.19toen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel